Στην πιο γλυκιά γωνιά της Θεσσαλονίκης!

H πιο γλυκιά γωνιά της Θεσσαλονίκης, απέκτησε το αδελφάκι της!

Το πρωτοπόρο concept του Sugar Angel, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, έγινε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε σηµείο αναφοράς στην πόλη! Πίσω από την επιτυχίά του βρίσκονται η δηµιουργός του, Αγγελική Μεϊµάρη, και οι συνεργάτες της.

Καθώς μπαίνω σε έναν άκρως ρομαντικό και ντελικάτο χώρο µε vintage στοιχεία και γαλλικό αέρα, με πληµµυρίζουν τα αρώµατα από τα ολόφρεσκα cakes που ποζάρουν ηδονικά στη βιτρίνα…

«Κρυφοκοιτάζοντας» στο semi open εργαστήριο, βλέπω να ετοιµάζονται κάποια από τα αγαπηµένα γλυκά….  Εκτός από τις κλασικές συνταγές, που έχουν γίνει best sellers, καθηµερινά βρίσκουμε επιπλέον ολόφρεσκες τούρτες και cakes!

Οι unique συνταγές της Αγγελικής η οποία δεν επαναπαύεται ποτέ είναι χειροποίητες, από premium πρώτες ύλες, όπως θα τις φτιάχναµε στο σπίτι µας!

Ο κατάλογος, ανανεώνεται κάθε φορά με… λαχταριστές νέες αφίξεις, που διεκδικούν τη θέση τους ανάµεσα στα ήδη δηµοφιλή γλυκίσµατα!

Μάλιστα η αγάπη του κόσμου ήταν η αφορμή για να ανοίξει φέτος ένα ακόμα κατάστημα, αυτή τη φορά στην περιοχή της Θέρμης στο ίδιο στυλ και την ίδια φιλοσοφία!

Μια γεύση από το ολοκαίνουριο Sugar Angel στη Θέρμη

Must try

.•Την εξαιρετικά δηµοφιλή Red Velvet – η καλύτερη που θα βρείτε στην πόλη!

•Tα αλμυρά cakes

👍ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

•Η αυστηρά non smoking pοlicy!

• Η μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα

•Οι ευφάνταστες εποχιακές βιτρίνες της!

Oι βιτρίνες του πάντα τραβούν τα βλέμματα πάνω τους

 

Mια από τις περσινές αγαπημένες μου βιτρίνες

Sugar Angel

📸📝 Titi Velopoulou (#idiscover.gr)