Δείτε πρώτοι το νέο κόσμημα στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου!

Κι εκεί που έκανα τις βόλτες μου στο Ναύπλιο, αυτές τις εξευρενητικές γύρω από τα στενάκια της Σταϊκοπούλου, ξαφνικά μια πινακίδα που δεν είχα ξαναδεί μου τράβηξε την προσοχή! Antonio Gambello luxury rooms! (Gambello Luxury Rooms)
Όπως λοιπόν γρήγορα έμαθα πρόκειται για την πιο πρόσφατη πρόταση διαμονής στο Ναύπλιο, (άνοιξε τις πόρτες του τέλος Ιουλίου) με όνομα φόρο τιμής στον αρχιτέκτονα του Μπούρτζι Antonio Gambello.

Αρχικά με εντυπωσιάσε το μοναδικής αισθητικής διατηρητέο αρχοντικό που αποπνέει την αίγλη άλλης εποχής, ενώ μπαίνοντας, κάτι τα vintage στυλ αυθεντικά πλακάκια, κάτι η ξύλινη γυριστή επιβλητική σκάλα, μου θύμισαν, σε μικρογραφία φυσικά, το αγαπημένο μου Poseidonion στις Σπέτσες…

Προς το παρόν λειτουργεί ο δεύτερος όροφος και η σοφίτα με συνολικά 6 δωμάτια, ενώ στην πλήρη λειτουργία του με την ολοκλήρωση του πρώτου ορόφου θα έχει δυναμική 11 δωματίων.

Ανεβαίνοντας τη σκάλα και φτάνοντας στον επάνω όροφο εντυπωσιάζει ο προθάλαμος για τα δωμάτια καθώς θυμίζει κανονικό σπίτι. Όσο για αυτά, τα περισσότερα με εξαιρετκή θέα θάλασσα με κέρδισαν αμέσως με την διακόσμησή τους, επιμέλεια της Ελένης Βλάχου, τα ήρεμα παλ χρώματά τους, τις design λεπτομέρειες, τις ανέσεις αλλά και το γεγονός ότι όλα είναι ψηλοτάβανα, ευρύχωρα (30-45τμ) και ιδιαίτερα φωτεινά!

Στα συν τα μαρμάρινα πολυτελή μπάνια!

Είναι σίγουρα μια νέα άφιξη (μετά το πιο πρόσφατο εξαιρετικό 3sixty) που όχι μόνο ήρθε να κρατήσει ψηλά τα standards της διαμονής, αλλά και να κερδίσει με την αισθητική και την ανεπιτήδευτη πολυτέλειά του το δικό του κοινό! Like!

Από €80-120 χωρίς πρωινό (υπάρχει κομψός χώρος κάτω για a la carte πρωινό με χρέωση μόλις €5)